Vibeke Andersen

Upload Image...

Vi hører til her

Sidder ved spisebordet og kigger ud af vinduet… Jeg iagttager himlen, som konstant skifter motiv og lader tankerne gå tilbage til tiden hvor vi flyttede hertil; unge og med livet foran os.

Vi flyttede til Sinding i 1988. Den 1. marts overtog vi vores lille landsted på Nybyvej 19. Udefra set var det bare et gammelt hus med nogle få tilhørende udbygninger. Men det var ikke det vi så; vi så derimod et sted hvor vore drømme kunne få mulighed for at blive levet ud – hvor vi kunne tænke os at få børn og etablere os.

Der er nu gået 29 år siden vi flyttede til Sinding.

Vores valg med at flytte til hertil var helt rigtigt! Vi kom til at høre til her. Vi nød og nyder stadig stedet, omgivelserne, naturen og de mennesker der er omkring os, hvoraf mange nu er vore nære venner. Her kunne vi og kan vi stadig leve det frie liv, som er så vigtigt for os. Her er nemlig ’højt til loftet’, på den måde forstået, at der er plads til forskellighed – hvilket vi værdsætter meget!

Desuden bor vi helt tæt på naturen; omgivet af marker og skov, selvom vi bor ’i byen’. Dette betyder, at vi dels har ro og plads til fordybelse og dels har mennesker lige omkring os. En kombination der for os skaber trivsel!

Vi oplever at Sinding er et samfund, hvor der tages initiativer i forhold til at skabe fællesskab. Der er mange og forskelligartede tilbud at deltage i og indenfor forskellige interesseområder, samt fokus på at tilbuddene er for alle!

Nybyvej 19 solgte vi i efteråret 2015 til et par unge og meget søde mennesker, som kunne se, at det var stedet de ønskede at slå sig ned. Vi kunne høre, at de så muligheder i dette sted… nøjagtigt som vi selv gjorde da vi i sin tid flyttede ind.

Jeg sidder og kigger ud af vinduet – ved spisebordet. Kigger ud mod horisonten. I forgrunden har jeg Sinding. Den lille by som vi for mange år siden udvalgte som ’vores’. Jeg sidder nu i et nybygget hus på Hjortehøj i Sinding. Jeg og vi hører til her.

Vibeke Andersen