Hvem er vi?

Ørre Skytteforening er en moderne skytteklub med international standard og uddannet instruktører. Hos Ørre Skytteforening er der mulighed for at prøve bueskydning, pistolskydning og riffel, og vi har både udendørs og indendørs anlæg.

Hos Ørre Skytteforening er alle velkommen. Skydning er en sport for hele familien, hvor I kan skyde ved siden af hinanden uanset alder og niveau. Vi tager træningen af børnene seriøst, og laver fx koncentrationsøvelser til træningen, hvor der altid er uddannet, kvalificeret trænere. Skydning er nemlig en idræt, der udfordrer evnen til koncentration, præcision og ro. Der er mulighed for at låne/leje gevær og udstyr.

Vi er en gammel klub på 150 år med gode traditioner og et godt fællesskab, der rammer lige i plet. Som en seriøs, moderne klub er det lykkedes os, at få mange dygtige skytter og landsholdskytter gennem årene. Vi er elite træningscenter for Team Danmark og med under DGI skydning.

Skydning er for alle – uanset niveau og alder. Derfor er alle velkomne og vi afholder gerne firma-, klub- eller skolearrangementer i vores moderne faciliteter. 

Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, eller læse mere på vores hjemmeside.

Besøg vores hjemmeside

Ørre Skytteforenings kalender:

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException